Castelldefels es prepara per a l’arribada dels tres Reis d’Orient

Un 5 de gener més, l’arribada dels tres Reis d’Orient omplirà la ciutat, de màgia, llum i colors. MelciorGaspar i Baltasarsaben que a Castelldefels sempre els rep un gran nombre de nenes i nens, que no es volen perdre la cavalcada i l’oportunitat de lliurar-los personalment les seves cartes.

Des del departament de premsa de Ses Majestats, han informat que els tres reis arribaran a Castelldefels cap a les 12 hores, per la sorra de la platja, amb una caravana de patges, carters reials i cavalls ben carregats de regals. Aquesta caravana sortirà de la platja a l’alçada de l’avinguda República Argentina i arribarà fins al carrer 5. Una vegada finalitzat el recorregut Ses Majestats aniran a descansar a l’Edifici de la República, amb vehicles d’època.

Ja per la tarda, a les 18 hores, la tradicional Cavalcada de Reis sortirà des de la plaça Joan XXIII per arribar cap a les 20 hores a la plaça de l’Església.

  • Recorregut: inici plaça Joan XXIII, avinguda Manuel Girona,  avinguda Constitució, carrer Doctor Ferran,  carrer Arcadi Balaguer, plaça de l’Església.

Un cop arribats a la plaça, saludaran a les famílies de Castelldefels des del balcó de l’Ajuntament, on rebran la clau de la ciutat per accedir a totes les llars i escoltaran la carta de desitjos comuns que llegirà la classe de 4rt , Apartheid, de l’Escola la Ginesta.

Finalment, a les portes de l’Ajuntament, els tres reis recolliran les últimes cartes abans d’iniciar l’operatiu nocturn de repartiment de regals.

El Campament Carters Reials, el 2 i 3 de gener a la plaça de l’Església

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, han enviat uns dies abans de la seva arribada a Castelldefels, els seus carters reials i patges, per a que atenguin a totets les nenes i nens, i recullin les seves cartes. Els carters reials instal·laran el seu campament el 2 i 3 de gener (17-21h) a la plaça de l’Església.

El dimecres 2 de gener, de 16.30 a 18.30 hores, se celebra també un Concert d’obertura de les portes del Campament de Carters Reials, a càrrec de l’Associació musical de Castelldefels.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme