Castelldefels. Video Ciutat 2019

Desperta. Surt el sol, et fas de dia i en tu milers de cors somiadors es posen en marxa. Castelldefels, ets la ciutat que m’ha vist viure i que em va ensenyar a sentir. En l’origen de les teves arrels creix sense límits la diversitat, la tolerància i floreix una cultura singular. Ets el lloc on es forgen intenses històries de persones amb pors, necessitats i anhels. Ets el lloc on puc percebre que el temps avança però sense sentir que m’estic perdent res. La combinació perfecta entre la modernitat i el pas del temps. Assentada entre el tràfec de la gran ciutat i la pau de la teva àmplia i variada naturalesa. Ets mar i muntanya, ets pulmons verds i deserts, ets llibertat. Tanco els ulls i em deixo envair per l’aire pur de les teves entranyes. Racons ocults on seure a llegir i reviure la màgia. Una ciutat per explorar i immortalitzar. Ets poesia en moviment i desprens responsabilitat en cada pedaleig. Amb tu desafio la gravetat conquistant el cel i solcant les ones del mar.

Visc els teus carrers plens de ritme. Com m’agrada ballar-te, sentir-te i captar-te. Ets gust, alegria, terrasses, diversió, cultura, esport, benestar, color, art, eufòria i energia. El teu centre és el cor que batega amb més força cada dia i els barris són les artèries que bomben amb intensitat la teva sang. Des del teu Castell divises un imperi protagonitzat per muntanyes, boscos, mars i camins, i des de la teva torre arribes a veure en el que t’has convertit.

Una ciutat per a tothom, sense fronteres, igualitària i harmònica. On passejar, alçar la vista, tenir valor i vèncer els teus pors. Perquè si el món està del revés caldrà donar-li voltes a la cordura.

Castelldefels ets la ciutat que ens sorprèn, que ens distingeix, que ens fa especials. Vull viure’t i cuidar-te, perquè la teva flama mai s’apagui.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme