Els Premis Ciutat de Castelldefels 2019 es lliuren aquest divendres al Teatre Plaza

El Teatre Plaza acull aquest 12 d’abril (20h) la gala de lliurament dels Premis Ciutat de Castelldefels 2019, cerimònia que serà presentada per la periodista Elisenda Roca, i que comptarà les actuacions de la cantant Carmen Porcar, acompanyada a la guitarra per Alex Miralles, i de l’Escola Municipal de Dansa.

Els premis Ciutat de Castelldefels han integrat per segon cop un procés de participació ciutadana que es va desenvolupar a través del web premis.castelldefels.org.

Un cop la Comissió de Propostes va elevar una selecció de la totalitat de les nominacions, la ciutadania va poder emetre la seva valoració de les diferents candidatures per a cadascuna de les categories. El resultat d’aquest procés es va traslladar al jurat, que l’ha tingut en compte.

Cal recordar que les candidatures havien de ser presentades per terceres persones (físiques, jurídiques, públiques o privades) o a proposta d’un o de diversos membres de la junta d’una entitat o associació, o bé de la Comissió de Propostes creada amb aquest fi. No podien ser presentades pels mateixos mereixedors del guardó, ni tampoc podien presentar-se candidatures a dues o més seccions.

Candidatures finalistes als Premis Ciutat de Castelldefels 2019:

Premi Ciutat de Castelldefels al Foment dels Valors Socials i Cívics 2019
Atorgat a les persones físiques o jurídiques, la iniciativa solidària i/o de cohesió social de les quals hagi contribuït a una convivència o un benestar més grans dels homes i les dones de la ciutat de Castelldefels
· Associació Musical de Castelldefels
· Aula Sènior UPC d’Extensió Universitària
· Restaurant Imperfect

Premi Ciutat de Castelldefels d’Economia i Innovació 2019
Atorgat a les persones físiques o jurídiques que hagin impulsat una iniciativa econòmica o d’innovació a un projecte empresarial o de progrés que hagi contribuït al desenvolupament i la prosperitat de la nostra ciutat.
· Doctora Sílvia Carrasco
· Tinkerers Fab Lab
· Paula Mattio

Premi Ciutat de Castelldefels 2019
Atorgat a les persones físiques de Castelldefels que hagin contribuït al progrés de la societat en qualsevol dels seus àmbits.
· Ramona Riera
· Jordi Canillo

Premi Especial Ciutat de Castelldefels 2017
Atorgat a les persones físiques nascudes o residents a Castelldefels, o a les persones jurídiques radicades a Castelldefels, que hagin destacat en qualsevol part del món per la seva contribució al progrés de la societat en qualsevol dels seus àmbits.
· Adolf Juncosa
· Amparo Tomé
· Elena Congost

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme