Vista Alegre, primera parada de la nova iniciativa “Alcaldessa compromesa amb tu”

A partir d’aquest mes de gener, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), visitarà tots els barris de la ciutat amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat per conèixer de primera mà les seves necessitats

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), visitarà a partir d’aquest mes de gener tots els barris de Castelldefels. L’objectiu d’aquestes visites és la d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat de barris. A aquestes visites també hi acudiran regidors i regidores del govern municipal per tal de poder tractar qüestions específiques de cada barri del municipi.

“Vaig tenir el privilegi de néixer en una ciutat única com és Castelldefels, una cosa que m’ha permès créixer i col·leccionar records en cada un dels barris. Per conèixer bé les necessitats i preocupacions dels veïns i veïnes hem d’estar al carrer, escoltant i parlant amb les persones”, exposa l’alcaldessa. “Aquest és l’objectiu que perseguim amb el programa ‘Alcaldessa compromesa amb tu’. Seré a cadascun dels barris de la ciutat recollint preocupacions, treballant per donar resposta, i sumant esforços amb la ciutadania perquè Castelldefels segueixi creixent”, afegeix Miranda.

Amb aquesta iniciativa, es posa en funcionament un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen. “Alcaldessa compromesa amb tu” ha començat aquest 30 de gener, amb la visita al barri de Vista Alegre. Durant tres dies (30 i 31 de gener i 1 de febrer) l’alcaldessa visitarà els comerços i equipaments, comprovarà l’estat de les obres de la remodelació integral del barri i els veïns i veïnes trobaran el seu espai per traslladar a l’alcaldessa les seves consultes, peticions o suggeriments.

Després de Vista Alegre, “Alcaldessa compromesa amb tu” arribarà els 14 i 15 de febrer al barri Centre.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme